

## AGENDA 25 October 2022

## P&C COMMITTEE 2022

<u>Acknowledgment of Country</u> – We would like to acknowledge the traditional custodians of the land on which we meet this evening, the Wangal people of the Eora Nation. We pay our respect to their elders past, present and emerging. We extend that respect to any Aboriginal people here this evening.

<u>Statement of Inclusivity</u> - We are all here to serve our community. Everyone is welcome. Your voice matters and counts.

Item		Person	Time (mins)
1	Meeting Open – 7.30pm	Tim Counter	<b>5 mins</b> 7:30pm-
	<ul> <li>Acknowledgment of Country</li> </ul>	Tim Counter	7:35pm
	<ul> <li>Statement of Inclusivity</li> </ul>	Tim Counter	
	<ul> <li>Meeting duration, timekeeping and close time</li> </ul>	Tim Counter	
	Review outstanding actions from previous meeting		
2	President's report	Duncan Watson	<b>5 mins</b> 7:35pm-7:40pm
3	Principal's report	Brian Dill	<b>10 mins</b> 7:40pm-7:50pm
4	Treasurer's report – (written report circulated)  • September result and YTD projection	Kendal Mackay	<b>5 mins</b> 7:50pm-7:55pm
5	Committee reports	Dee Elalingam -	10 mins
	• <u>Canteen</u>	Canteen	7:55pm-8:05pm
	• <u>Uniform Shop</u>	Emilie Rohmer - Uniform Shop	
	Update on proposed changes to vendors	Duncan Watson	<b>20 mins</b> 8:05pm-8:35pm
6	Fundraising	Ashley Ibarburu-	15 mins
	Halloween Disco	(Colour Run)	8:35pm-8:50pm
	Colour Run	All-(other events)	
	<ul> <li>Events for the remainder of the year</li> </ul>		
7	Development of school reconciliation plan (RAP)	Sahar Razi & Preston Peachey	<b>5 mins</b> 8:50pm-8:55pm
8	Other business	All	<b>5 mins</b> 8:55pm- 9:00pm
	Meeting Close - 9:00pm  ■ Confirm next meeting date	Tim Counter	