

## AGENDA 21 FEBRUARY 2023

## P&C COMMITTEE 2023

<u>Acknowledgment of Country</u> – We would like to acknowledge the traditional custodians of the land on which we meet this evening, the Wangal people of the Eora Nation. We pay our respect to their elders past, present and emerging. We extend that respect to any Aboriginal people here this evening.

<u>Statement of Inclusivity</u> - We are all here to serve our community. Everyone is welcome. Your voice matters and counts.

Item		Person	Time (mins)
1.	Meeting Open – 7.30pm	Duncan Watson	5 mins 7:30pm-
	<ul> <li>Acknowledgment of Country</li> </ul>		7:35pm
	Statement of Inclusivity		
2.	Review last minutes/actions and endorse minutes	Duncan Watson	5 mins
			7:35pm-7:40pm
3.	President's report	Duncan Watson	10 mins
			7:40pm-7:50pm
4.	Principal's report	Brian Dill	10 mins
			7:50pm-8:00pm
5.	Treasurer's report – (written report circulated)	Kendal Mackay	10 mins
			8:00pm-8:10pm
6.	Committee reports	Dee Elalingam -	10 mins
	Canteen	Canteen	8:10pm-8:20pm
	Uniform Shop	Emilie Rohmer -	
		Uniform Shop	
7.	Fundraising in 2023	All	20 mins
			8:20pm-8:40pm
8.	Other business	All	5 mins 8:40pm-
			8:45pm
	Meeting Close - 8:45pm		
	<ul> <li>AGM 21 March 2023 7:30pm</li> </ul>		