

AGENDA 16 MAY 2023

P&C COMMITTEE 2023

<u>Acknowledgment of Country</u> – We would like to acknowledge the traditional custodians of the land on which we meet this evening, the Wangal people of the Eora Nation. We pay our respect to their elders past, present and emerging. We extend that respect to any Aboriginal people here this evening.

<u>Statement of Inclusivity</u> - We are all here to serve our community. Everyone is welcome. Your voice matters and counts.

Item		Person	Time (mins)
1.	Meeting Open − 7.30pm	Angela Farrell	5 mins 7:30pm-7:35pm
2.	Review last minutes/actions and endorse minutes	Angela Farrell	5 mins 7:35pm-7:40pm
3.	President's report	Angela Farrell	5 mins 7:40pm-7:45 pm
4.	Principal's report	Brian Dill	10 mins 7:45pm-7:55pm
5.	Treasurer's report – (monthly written report circulated)	Kendal Mackay	5 mins 7:55pm-8:00 pm
6.	Committee reports	Dee Elalingam - Canteen Emilie Rohmer - Uniform Shop Tania Adams & Belle Paton - Events	25 mins 8:00pm-8:25pm
7.	Carnival - top line update	Tania Adams & Belle Paton	10 mins 8:25pm-8:35pm
8.	School wall mural	Angela Farrell	10 mins 8:35pm-8:45pm
9.	Class Parent Update	Angela Farrell	5 mins 8:45pm-8:50pm
10.	School24	Dee Elalingam	5 mins 8:50pm-8:55pm
11.	Other business	All	5 mins 8:55pm-9:00pm
	Meeting Close - 9:00pm		·