

## AGENDA 21 November 2023

## P&C COMMITTEE 2023

<u>Acknowledgment of Country</u> – We would like to acknowledge the traditional custodians of the land on which we meet this evening, the Wangal people of the Eora Nation. We pay our respect to their elders past, present and emerging. We extend that respect to any Aboriginal people here this evening.

<u>Statement of Inclusivity</u> - We are all here to serve our community. Everyone is welcome. Your voice matters and counts.

Item		Person	Time (mins)
1.	P&C Meeting Open – 7.30pm	Angela Farrell	<b>5 mins</b> 7:30pm-7:35pm
	Acknowledgment of Country		
	Statement of Inclusivity		
2.	Review last minutes/actions and endorse minutes	Angela Farrell	<b>5 mins</b> 7:35pm-7:40pm
3.	President's report	Angela Farrell	<b>5 mins</b> 7:40pm-7:45 pm
4.	Principal's report	Matt Ackerman	<b>10 mins</b> 7:45pm-7:55pm
5.	Treasurer's report – (monthly written report circulated)	Kendal Mackay	<b>5 mins</b> 7:55pm-8:00 pm
6.	Committee reports  Canteen (5 mins)  Uniform Shop (5 mins)  Events (15 mins)	Dee Elalingam - Canteen Emilie Rohmer - Uniform Shop Tania Adams & Belle Paton - Events	<b>25 mins</b> 8:00pm-8:25pm
7.	School24 - working group update	Dee Elalingam & Wade Weirman	<b>15 mins</b> 8:25pm-8:40pm
8.	2024 New Parents/Champagne Night	Angela Farrell	<b>5 mins</b> 8:40pm-8:45pm
9.	Second hand uniform sale	Angela Farrell	<b>5 mins</b> 8:45pm-8:50pm
10	Other business	All	<b>10 mins</b> 8:50pm-9:00pm
11.	Next Meeting Date		
	Meeting Close - 9:00pm		