

AGENDA AGM & GENERAL MEETING - 19 MARCH 2024

<u>Acknowledgment of Country</u> – We would like to acknowledge the traditional custodians of the land on which we meet this evening, the Wangal people of the Eora Nation. We pay our respect to their elders past, present and emerging. We extend that respect to any Aboriginal people here this evening.

<u>Statement of Inclusivity</u> - We are all here to serve our community. Everyone is welcome. Your voice matters and counts.

Item		Person	Time (mins)
1.	AGM Open – 7.30pm	Angela Farrell	5 mins 7:30pm-
	 Acknowledgment of Country 		7:35pm
	Statement of Inclusivity		
2.	Welcome, introductions, Apologies/Proxies	Angela Farrell	5 min 7:35pm-
			7:40pm
3.	Acceptance and endorsement previous minutes of AGM 21	Angela Farrell	5 mins 7:40pm-
	March 2023		7:45pm
4.	President's annual report (circulated)	Angela Farrell	5mins 7:45pm-
			7:50pm
5.	Treasurer's annual report (circulated)	Kendal Mackay	5 mins 7:50pm-
			7:55pm
6.	Certified Audited Statement of Income and Expenditure	Kendal Mackay	5 mins 7:55pm-
	(circulated)		8:00pm
7.	Appointment of Auditor for following year	Kendal Mackay	5 mins 8:00pm-
8.			8:05pm
	All Executive and committee positions declared vacant	John Nguyen	5 mins 8:05pm-
0	Nominations, plastion and and argument for all Evacutive and		8:10pm
9.	Nominations, election and endorsement for all Executive and	John Nguyen	20 mins 8:10pm- 8:30pm
	committee positions: • President		0.50pm
	 Vice President Uniform Shop 		
	Vice President Canteen		
	Treasurer		
	Secretary		
	Uniform Shop Coordinator		
	Canteen Coordinator		
	Website/Social Media Coordinator		
	Class Parent		
	Grants Officer		
	Fete Committee Coordinator		
	Events and Fundraising Committee Coordinator		
10.	AGM Close - 8:30pm		
10.			
11.	General Meeting Items		10 mins 8:30pm-
	Committee reports	Dee Elalingam -	8:40pm
	Canteen	Canteen	
	Uniform Shop	Emilie Rohmer -	
		Uniform Shop	
12.	Fundraising in 2024 - Planning and decision making	Angela Farrell	10 mins
			8:40pm-8:50pm



Drummoyne Public School Parents And Citizens Association

13.	DPS swim caps	Angela Farrell	5 mins
			8:50-8:55pm
14.	Second hand uniform sales timetable proposal	Emilie Rohmer	5 mins 8:55pm-
			9:00pm
14.	Next meeting date - online?	Angela Farrell	
	Meeting Close - 9:00pm		