

AGENDA 22 OCTOBER 2024

P&C COMMITTEE 2024

<u>Acknowledgment of Country</u> – We would like to acknowledge the traditional custodians of the land on which we meet this evening, the Wangal people of the Eora Nation. We pay our respect to their elders past, present and emerging. We extend that respect to any Aboriginal people here this evening.

<u>Statement of Inclusivity</u> - We are all here to serve our community. Everyone is welcome. Your voice matters and counts.

Item		Person	Time (mins)
1.	P&C Meeting Open – 7.30pm School Library	Angela Farrell	5 mins 7:30pm-
	 Acknowledgment of Country 		7:35pm
	Statement of Inclusivity		
2.	Review last minutes/actions and endorse minutes	Angela Farrell	5 mins
			7:35pm-7:40pm
3.	President's report	Angela Farrell	5 mins 7:40pm-
			7:45 pm
4.	Principal's report	John Nguyen	15 mins
			7:45pm-8:00pm
5.	Treasurer's report – (monthly written report circulated)	Kendal Mackay	5 mins 8:00pm-
			8:05 pm
6.	Canteen and Uniform Committee reports	Dee Elalingam -	10 mins
	Canteen	Canteen	8:05pm-8:15pm
	Uniform Shop	Emilie Rohmer -	
		Uniform Shop	
7.	Events Committee/Leads reports	Susan Murray	15 mins
	• Disco	Others	8:15pm-8:30pm
	Other events if any		
8.	Building Fund and Grants Update	John Nguyen	5 mins
		Huy Nguon	8:30pm-8:35pm
		Kendal Mackay	
9.	Next P&C Meeting - 19 November 2024	Tim Counter	5mins
			8:35pm-8:40pm
10.	Other business	All	5 min
			8:40pm-8:45pm
	Meeting Close - 8:45pm		