

AGENDA 21 MAY 2024

P&C COMMITTEE 2024

<u>Acknowledgment of Country</u> – We would like to acknowledge the traditional custodians of the land on which we meet this evening, the Wangal people of the Eora Nation. We pay our respect to their elders past, present and emerging. We extend that respect to any Aboriginal people here this evening.

<u>Statement of Inclusivity</u> - We are all here to serve our community. Everyone is welcome. Your voice matters and counts.

Item		Person	Time (mins)
1.	P&C Meeting Open – 7.30pm School Library Acknowledgment of Country Statement of Inclusivity	Angela Farrell	5 mins 7:30pm-7:35pm
2.	Review last minutes/actions and endorse minutes	Angela Farrell	5 mins 7:35pm-7:40pm
3.	President's report	Angela Farrell	5 mins 7:40pm-7:45 pm
4.	Principal's report	John Nguyen	20 mins 7:45pm-8:05pm
5.	Treasurer's report – (monthly written report circulated)	Kendal Mackay	5 mins 8:05pm-8:10 pm
6.	Canteen and Uniform Committee reports Canteen Uniform Shop 	Dee Elalingam - Canteen Emilie Rohmer - Uniform Shop	15 mins 8:10pm-8:25pm
7.	Events Committee/Leads reports Fete Trivia Night Other events 	Various	20 mins 8:25pm-8:45pm
8.	June P&C Meeting	Tim Counter	5mins 8:45-8:50pm
9.	Other business	All	5 mins 8:50pm-8:55pm
	Meeting Close - 9:00pm		